Home
Stem
Bekijk video
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

Partners

Wie zijn de partners van de verkiezing?

C2B

C2B

Marketeers opereren niet meer in B2B of B2C omgeving: Alles is C2B! Tegenwoordig kunnen we 1-op-1 met grote groepen mensen in contact komen; de vroegere droom van elke marketeer. Daarom heeft de marketeer van nu twee grote uitdagingen: hoe kan ik groepen mensen zoveel en zo intensief mogelijk betrekken. C2B is een prijswinnend marketingbureau en zorgt voor betrokkenheid en impact bij campagnes, onderzoek en social media.

SyncForce

SyncForce

Het digitale tijdperk vereist dat merken sneller en consistenter producten kunnen lanceren in alle kanalen, online en offline. Daarnaast dwingt Europese regelgeving voedingsproducenten alle etiket informatie te centraliseren zodat deze beschikbaar is op het moment van online aankoop door de consument. De SyncForce "Product Succes Machine" (MDM+PPM+TPM) is ontworpen om het makkelijker te maken, om in een multichannel wereld, succesvol merkproducten op de markt te brengen.
Centralisatie van Master Data verzekert dat productinformatie consistent wordt uitgewisseld naar medewerkers, partners, systemen, media en datapools. Met als resultaat, hogere merkwaarde en betere verkoopresultaten.

Mediageuzen

Mediageuzen

Wij zijn gespecialiseerd in OUTDOOR RECLAME & AFFICHAGE en dit over heel België, maar met een focus op Vlaanderen. Affichage is nog steeds het enige massamedium waarmee iedereen, die mobiel is in het straatbeeld, geconfronteerd wordt en duizenden ogen tegelijk bereikt. Wij hebben reclamedragers langs drukbezochte locaties en aan drukke invalswegen geplaatst, wat een optimale visibiliteit garandeert voor uw campagne of boodschap. Wij zijn gespecialiseerd in OUTDOOR RECLAME & AFFICHAGE en dit over heel België, maar met een focus op Vlaanderen. Affichage is nog steeds het enige massamedium waarmee iedereen, die mobiel is in het straatbeeld, geconfronteerd wordt en duizenden ogen tegelijk bereikt. Wij hebben reclamedragers langs drukbezochte locaties en aan drukke invalswegen geplaatst, wat een optimale visibiliteit garandeert voor uw campagne of boodschap.

Wij bieden adverteerders oplossingen op maat aan in volgende formaten:
• Verlichte en roterende reclamedragers van 8m² in de main centers: Antwerpen, Gent en Brussel
• 20m² (zowel beschikbaar in netwerk als stukverkoop op korte of lange termijn).
• Verlichte en roterende reclamedragers van 2m² (nationaal netwerk) op parkings van Delhaize en AD Delhaize supermarkten.
• Andere beschikbare formaten : 40m², 10m², ... Wij bieden oplossingen voor elk affichage formaat aan.

Alice Bown

Alice Bown

Alice Bown doesn’t deliver template pr packages, she brings professionalism, personality and enthusiasm to the table. She works simply stylish, extremely efficient and always accurate. But especially, her individual approach is key to acquire the best results and flavours for your story. For more than 10 years now she expresses expertise in pr and press for food, wine and lifestyle brands in both local and international contexts. Always looking for what’s fresh and new. Yours Flavourly. Absolutely.

Chantal Neirinck

Chantal Neirinck

Ik werk op uw marketing & communicatieprojecten in België en in Frankrijk. Strategische reflectie, ondersteuning van uw referenties en het bedenken, uitwerken en implementeren van uw marketing & communicatiecampagnes is mijn core business. Gepassioneerd door de FMCG sector en ervaren in marketing/communicatie, steeds gericht op een strategische en pragmatische aanpak met het oog op pertinente resultaten. Ik ben in het bijzonder gemotiveerd om mijn verworven kennis en mijn competenties ten dienste te stellen van uw vraag.

levensmiddelenkrant

Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Onze kwalitatief hoogstaande onderzoeken leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt onze klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Heeft u een vraag? Wij hebben de oplossing. Wij zijn uw retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding.